1ο Γυμνάσιο Υμηττού

Απρίλιος 2024
ΚΔΤΤΠΠΣ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Οδηγίες για εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Οδηγίες για εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Αγαπητέ/ή μαθητή/μαθήτρια,

Για να έχεις πρόσβαση στις υπηρεσίες του σχολικού δικτύου, θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο δίνοντας ορισμένα στοιχεία σου. Τα στοιχεία που θα δώσεις πρέπει να είναι πραγματικά, ώστε με αυτά να σε αναγνωρίζουν οι καθηγητές και οι συμμαθητές σου, όταν θα εμφανιστείς στα τηλεμαθήματα, ή θα επικοινωνείς μαζί τους πχ με e-mail.

Θα ζητήσουμε να συμπληρώσεις και τα στοιχεία του κηδεμόνα σου, και ειδικά το e-mail και κινητό του κηδεμόνα σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις τον κωδικό πρόσβασης σου, αν τον ξεχάσεις κάποια στιγμή.

Μετά την εγγραφή σου θα αποκτήσεις ένα όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό σου (password) με τα οποία θα μπορείς να συνδέεσαι, να συμμετέχεις σε δράσεις που γίνονται για εσένα από τους καθηγητές του σχολείου σου, όπως τα τηλεμαθήματα, η ηλεκτρονική τάξη και άλλες, καθώς και την επικοινωνία μέσω e-mail με συμμαθητές και καθηγητές σου.

Θα πρέπει να διατηρήσεις με επιμέλεια το όνομα χρήστη και τον κωδικό σου για να μπορείς να συνδέεσαι και δεν θα πρέπει να τα γνωστοποιείς ή να τα αφήνεις να τα δει κάποιος άλλος.

Πιστεύουμε ότι θα έχεις μια ευγενή και δημιουργική παρουσία στην ηλεκτρονική τάξη σου στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, με σεβασμό στους συμμαθητές, εκπαιδευτικούς σου και σε όλη την ηλεκτρονική κοινότητα.

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο είναι ένα ασφαλές δίκτυο, που παρέχει ποιοτικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες σε σχολεία, καθηγητές και μαθητές σύμφωνα με το Νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 και του νόμου 4624/2019. (οδηγίες)

Εφόσον συμφωνεί και ο κηδεμόνας σου να εγγραφείς στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μπορείς να συνεχίσεις, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής με τον κηδεμόνα σου. Διαβάσετε πρώτα τις Οδηγίες εγγραφής (pdf).

Πατήστε εδώ για εγγραφή

1ο Γυμνάσιο Υμηττού